Oväntat anmäld till tävling, slår ut 10.30 imorgon

29.02.2016 18:58

Ja här går det fort i svängarna! För två dagar sedan fick jag nys om en tävling som skulle börja första mars, imorgon alltså. Tävlingen är Norwegian Winter Open och den går på Alcaidesa Heathland. Det är ingen proffstävling utan en "Open" tävling, vilket innebär att alla får vara med och spela. Det är i princip bara norskan och svenskar med, bland annat några svenskar från juniorlandslaget, ledda av Markus Ottenäs som är lillebror Marcus tränare. Just nu är det väldigt fullt med folk här eftersom det är cirka 100 deltagare i tävlingen så det är betydligt mer livat än för några veckor sedan. 

Hur som helst ska det bli kul att spela tävling igen. Jag ska försöka lägga mindre press på mig själv och bara gå ut och ha kul denna tävling som pågår över fyra dagar. Under tredje dagen kommer även föräldrarna, Rickard och Henric ner och hälsar på. Det ska bli riktigt roligt och då blir det nog lite mer fokus på saker utanför golfen som att se lite sevärdheter etc.

Tävlingen bör finnas att följa online, vet dock inte om det är någon livescoring, tror inte det. Om det finns någon livescoring skriver jag den på hemsidan imorgon.


Tillbaka

Kontakt

Patric Sundlöf

Sweden#: +46707535499
US#: +18593141625

© 2015 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode